HASAN VE AYŞE ŞAHİN ANAOKULU
Kepez mahallesi 1 nolu Gaziler Sokak No3/1 Ereğli/Zonguldak
0(372) 319 12 88

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, sanatsal, kültürel ve bilimsel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışımız vardır. Hedeflerimiz; -Çocukların bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak kendilerini ve birbirlerini tanımaya, hem de dünyanın nasıl işlediğini anlamaya çalışmalarını teşvik eden, -Çocuğun öğrenmede etkin, seçici ve karar verici, öğretmenin ise daha pasif, teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan, -Tüm velilerin eğitsel etkinliklere katılımını sağlayarak, çocuğun ev yaşantısı ile okul yaşantısını birleştirmesine ve çocuk-aile ikilisinin birlikte öğrenmesine katkıda bulunan, -Çocuklara, onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitim veren, -Personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu ve karşılıklı işbirliği içerisinde eğitim-öğretim veren bir okuluz.

MİSYON

Biz Hasan ve Ayşe Şahin Anaokulu olarak öğrencilerimizi, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinmelerine rehberlik ediyoruz. Çocuklarımız, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını koruyan ve yaşayan her canlının haklarına da saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

İKİLİ

SABAH GRUBU: 08.00-13.00 ÖĞLE GRUBU : 13.00-18.00